Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik cuckold helyzetekben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik cuckold helyzetekben részt vettek már, milyen élmény volt?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kiszeretnénk próbálni ezt a fele felállást. Kiváncsi vagyok, aki már részt vett ilyenen, hogyan sikerült?
okt. 30. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Életem egyik legjobb élménye.N
okt. 30. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

Én 31 vagyok, ex kollégám és felesége 42 évesek.

Néha irkáltunk szex témákról messengeren a volt kollégával... Tudod pasis dolgok: facebookos vicces szexi képek, videók és akkor jött néha 1-1 beszélgetés, hogy mi van velük az élettársával az ágyban... én túl vagyok egy hosszú kapcsolaton senkim nincs egy jó ideje. Aztán valahogy egyszer előkerült pár mondatban a farokméret talán. És mikor mondtam h egészen méretes van nekem, az exeim ilyen-olyan pózokban szerették, meg, hogy kell vele bánni (először óvatosabban stb.) akkor benyögte, hogy megnézné a feleségét egyszer egy ilyen nagy mérettel. Mit csinálna vele, hogy élvezné mint egy nagyobb dildót is (ami van nekik).

Valahogy eljutottunk oda, hogy őt is meg engem is izgatott ez az egész így megfűzte 2 hét lefogása alatt a párját... és összehoztuk. Azóta hónapok óta többször is találkoztunk már hármasban és a párjával kettesben is. Persze nem titokban! Ilyenkor készítünk képet is és átküldjük neki messengeren, ő meg a munkahelyén alig bír magával.

okt. 30. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
70%
Jó és izgató szeretjük. 37N
okt. 31. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!