Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik cuckold helyzetekben részt vettek már, milyen élmény volt?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kiszeretnénk próbálni ezt a fele felállást. Kiváncsi vagyok, aki már részt vett ilyenen, hogyan sikerült?okt. 30. 14:16
1/13 Pomazi73 válasza:
Remek volt. Én imàdtam minden percét
3/13 anonim válasza:
Ha szép, fiatal nő, segíthetek megélni a vágyad...
Fiatalos, sportos, 51 éves férfi.
4/13 anonim válasza:
Ha megfelelő partnert találtok, aki diszkrét is, akkor jó és izgató lesz.
5/13 A kérdező kommentje:
4-es, ti hol kerestetek?
okt. 30. 15:03
6/13 anonim válasza:
4#-es vagyok. Mi a neten találtunk, nem könnyű!
8/13 anonim válasza:
Épp megbeszéltük a párommal, hogy bele is férhetne a kapcsolatunkba a "legális megcsalás" én ugyan nem mennék bele, hogy csak nézzem, de ha pár lenne és cserélnénk az működhetne.
9/13 anonim válasza:
Majd utána szerinted a csajod fog ugyanúgy tisztelni és szeretni hogy kvázi egy nyomorult leszel nem a párja ?
10/13 anonim válasza:
Hagyományos cuckoldot szeretnétek vagy hármas szexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!