Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb megoldás, ha az egyik fél kívánja a szexet, a másik viszont nem?
Figyelt kérdés
Meddig lehet ezt úgy elviselni, hogy ne szakítson a pár?okt. 30. 11:52
1/8 anonim válasza:
Rövid ideig.
Tisztázni kell, miért nem kívánja, és mit lehet ezzel tenni.
Ha semmit, vagy egyáltalán szándéka sincs javítani, akkor válás.
2/8 anonim válasza:
Bárcsak tudnám...nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra itt... F.
3/8 Pomazi73 válasza:
Meg kell keresni a gyenge pontot ahol jobban elcsàbul a màsik fél. Azt erősíteni tovàbb. Ha lehet
4/8 anonim válasza:
Nálunk én vagyok az a fél, aki nem mindig kívánja. A párom mindennap csinálná. Hagyom magam hogy indítson be, általában sikerülni szokott neki. Persze ez csak így működik, ha állandó visszautasítás van akkor azt nem tolerálja egyik fél sem túl sokáig és ott valami más is van a háttérben...
5/8 Fulár válasza:
Csak saját példát tudok mondani.42 éves férfi vagyok.13 évig voltunk együtt az ex asszonnyal.Az utolsö nagyjáböl másfél évben egyre kevesebb volt a szex majd lassan de biztosan végül semmi.Nem volt megcsalás vagy dráma.Elinte kihártâlt a beszélgetésekből de végül arra jutottunk,hogy már nem szeret és ez miatt már nem is kïván.
A szex ugyanolyan fontos egy pârkapcsolatban mint bármi mâs.Ha az nem működik akkor szépen lassan megmérgez mindent.
8/8 anonim válasza:
nálunk is ez van 27 éve együtt. 3 éve semmi szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!