Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek kezdeményezni a lányoknál? Tudom hogy nem történik semmi ha visszautasítanak és mégse megy
Figyelt kérdés
okt. 30. 09:58
1/16 anonim válasza:
Gondolom belső szorongás a megaláztatás érzése miatt
2/16 A kérdező kommentje:
De még sosem mentem oda egyhez sem ilyen céllal
okt. 30. 10:00
3/16 anonim válasza:
Éppen ezért tartasz tőle mert még soha nem léptél ki a komfort zónádból
4/16 anonim válasza:
Sok oka is lehet,valaki lelkileg bándalmaz olyasmit mond magadra veszed és nem tudsz kezdeményezni hiába is probálod.
Lehet simán bemesélet magadnak egésuet ,tudsz ha akkarsz kezdeményezni ,csak valami visszatart és azt neked kell tudni hogy mi tart vissza.
Jobban jársz egyik lány ismerösötel gyakirolsz vagy van ,lány unokatestvéred,húgod ,növéred.
Elmész velúk moziba ,strandra bárhová és beszélketek bármiröl és ha sikerül akkor utána bármelyik lányal tudsz randizni.
De ott másik lehetöség menj rosszlányhoz ,escordra lehet kapni öket megéret egyiket randizon velled gyakorlás képen.
Lehet segiteni fog utána tudj randizni.
Egész fejjedben van pozitiv hozzá állás kérdése menni fog!csak összintének kell lenni a lányhoz
5/16 anonim válasza:
Mert félsz, de feleslegesen. Mert egyszer lesz olyan, aki nem utasít el majd.
6/16 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés. Én se tudok már leszólítani nôket. Túl sok visszautasítást kaptam. De folytatom online datingen, ott vannak sikereim. A társkeresô oldalakról való élô randikon nem vagyok gátlásos, és voltak hosszú kapcsolataim is.
7/16 anonim válasza:
Olyasmire gondolol, hogy miért nem megy, mert az élôben leszólításkor nem lehet tudni, szingli-e, akar-e társat. Emiatt iszonyat sok kosarat kell benyelni. Online társkeresés se ideális, de ott legalább tudom, hogy ált. társat keres, aki ott van. 6-os voltam.
10/16 anonim válasza:
ha jön egy leszólítási helyzet, próbáld megfigyelni mi zajlik benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!