Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önmagában a jó szex nem jelenti azt, hogy a párkapcsolat is jól működik?
Eltaláltad, de az is igaz, ha nem jó a szex akkor a párkapcsolat sem lesz teljes. Sőt idővel zátonyra is fog futni, észre sem veszik sokszor a felek miért feszültebbek, türelmetlenebbek a másikkal.
A jó szex és "minden más" nem vagy/vagy egy jó kapcsolatban hanem és a helyes reláció. Te sem jársz vissza olyan étterembe ahol bár jó a kaja, de kevés, s oda sem mész ahol sok a kaja de az íze rossz. Oda mész vissza sűrűn, az lesz törzshelyed ahol jó is a kaja és a mennyiség, a kiszolgálás, a környezet, az ár stb. egyaránt rendben van.
Exem azt mondta, hogy nehezen élvez el. Velem mindig volt neki 2 orgazmusa csak az aktustól. Mégis dobott mert nem voltam elég rosszfiú. :D
Szóval nem, a jó szex nem tart össze.
Volt olyan kapcsolatom, ahol a szex nagyon jó volt, de egy csomó minden más rossz, szét is mentünk elég hamar.
Nem csak a szexről szól az élet és a párkapcsolat, sőt, a szex egy elég kis szeletét jelenti, ez nagy tanulság volt számomra.
Van egy elmélet ami szerint 5 másik olyan ember van akivel tökéletes passzolnak szexuálisan és 5 olyan akivel meg lelkileg. De olyan, hogy mind a kettő meglegyen talán csak 1.
Nekem 2x5 évem ment rá... és pont a két elllentétes pólus volt.
#6 ezt én is hallottam. Szomorú. Gondoljatok bele, ha osszejossz már nagyon hamar azzal, akivel passzolsz lelkileg, soha nem tudod meg, milyen az igazán jó szex :D de persze, hogy nem csak a szex köt össze, ezzel nem azt mondom. Bár én örülnék, ha megtalálnám azt az egyet, akivel minden passzol :/
Legjobb szex nekem azzal volt, akivel csak szex kapcsolatban voltam, nem akartam tovább menni, mert tudtam, hogy annak rossz vége lenne.
Hiába jó a párkapcsolatom, azért néha eszembe jut, hogy bár megint olyan lenne a szex, mint azzal a férfival :/ félreértések elkerülése végett: soha nem csalnám meg a páromat. Csak gondolatban játszok el vele. Lehet ő is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!