Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a túl sok szex, van ilyen egyáltalán?
Tini korunkban legalább kétnaponta verjük, azért valljuk be.
Aztán amikor nőhöz jutunk, akkor akár naponta többször is.
50 felé már túl sok az is, ami 20 évesen még kevés volt.
Relatív! Szerintem a túlzott szexualitás az megnyilvánulhat úgyis, hogy függőséged elvonási tünetekkel jár! Én egy felső monori faluban nőttem fel, ahol konkrétan még három utcával arrébb lakó lánnyal ismerkedtem meg! Kicsit más volt a családi hátterünk (mert én felig marokkói vagyok ő meg roma származású) de ennek ellenére nagyon imádták egymást és kis tinédzser korunkban jártunk át titokban egymáshoz! Eleinte vele bontakoztak ki először szexuálisan! Nagyon élveztünk egymás társaságát és ha valamelyiküknek a szülője nem volt otthon, folyton egymásnak estünk! És még tv-zés közben is orálisan egymást elégítettük ki! Egy idő után felvállaltuk mindenki előtt hogy együtt vagyunk, és onnantól kezdve huzamosabb ideig egymásnál aludtunk, és itt vadultak el kicsit jobban a dolgok! Bár nyilván fiatalon sokkal aktívabb az ember, de konkrétan minden este ha még titokban is de többször is szexeltünk! Nem tudtunk úgy elaludni hogy minimum 2 x nem elégíttettük ki egymást! És ha mondjuk 2 napig nem tudtunk együtt aludni, akkor nagyon nagyon frusztráltak lettünk! Sajna akkoriban nem is volt sok tudatosság szexualitasunknban, mivel sosem védekeztünk előbb utóbb nem kívánt terhesség következett be, és e miatt szétválasztott a családtagjaink minket! Sokáig nagyon mély depresszióban voltam és mint egy heroin függő, úgy vágytam az ő vele való intimitásra! Azóta persze több mint 12 év eltelt, és elköltöztem városba! A nőkhöz való hozzáállásom is más, szexualitásomban meg igyekszem tudatos lenni a jelenlegi partneremmel!
31F
6.
Bányász közegben töltöttem a gyerekkoromat, de legalább a nagybátyám 14 éves koromban a lelkemre kötötte, hogy ha randira viszek egy lányt, legyen nálam koton. Mert 13 évesen is lehet belőle anyuka. Nem gyenge családok laknak arra felétek, hogy hagytak titeket minden felvilágosítás nélkül enyelegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!