Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Markolásznátok ezt a popsit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Markolásznátok ezt a popsit?

Figyelt kérdés

okt. 29. 11:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem se undorítóak. A szexre van igényük vagy pénzre. Szerintem normális pasiban már nem hisznek, hogy létezik.
okt. 29. 13:03
 22/28 A kérdező kommentje:

20-as.

Privátban ha akarod igen

okt. 29. 13:04
 23/28 GFman ***** válasza:
Kérdező Te hülye vagy!Láttál 2 képet, amin tangában van két csaj és szerinted biztos prostik! Elárulom, hogy nem azok!Legalább normális képeket töltöttél volna fel, ha már azokkal kapcsolatban kérdezel.Más megteszi helyetted, erre játszod itt az erkölcsöst!
okt. 29. 13:54
 24/28 A kérdező kommentje:
Hogy néztek már ki azok a nők? Undorító tangában. Fúj. Azért igényeink legyenek már. És volt rajtuk tetoválás is ha jól láttam. 🤮🤮🤮
okt. 29. 13:58
 25/28 GFman ***** válasza:
Rosszul láttad, nem volt tetkó!"Undorító tangában. Fúj. Azért igényeink legyenek már" Most ez komoly, hogy egy sexualitás fórumon látsz képet,amin formás női fenék van bugyiban és ez a reakciód? Neked csak a képek maradnak, remélem!
okt. 29. 14:17
 26/28 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem csak képek 🤣
okt. 29. 14:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Engem nem vonz egyik sem.
okt. 29. 15:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem jönnek be a képek. De ha van jobb, jöhet privátban
okt. 30. 20:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!