Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire gyakori vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyakori vagy normális, ha egy pasi azt mondja, hogy ő nem igényeli és nem szereti az orális szexet?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy pasival, aki azt mondja, hogy nem akar orális szexet, csak adni.

Nem találkoztunk még.

okt. 28. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem sűrűn fordul elő, de megeshet. Vannak "nyalógépek" akik csak nyalni akarnak, de sem orált nem akarnak, sem dugni. A másik verzió aki nem akar nyalni/sz.pást csak dugni gumival (az óvatos típus aki fél az STD-ktől).
okt. 28. 22:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy nem dug, csak nyal, vagy csak sima szexet akar
okt. 28. 22:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ritka de van. Az, hogy ő szeret e nyalni azt kérdezd meg tőle.
okt. 28. 22:27
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha dugni sem akar akkor vagy szorong a mérete miatt, vagy félimpotens (nem képes eléggé merev erekciót létrehozni/fenntartani az orálhoz, dugáshoz).

Kérdezz vissza, hogy dugni egyáltalán akar-e. Ha akar akkor rávágja igeeeen, csak parázik az STD-ktől. Ha mismákol arra akar-e dugni is (meglátjuk / attól függ és hasonlók) akkor nem fog dugni.

okt. 28. 22:27
 5/15 A kérdező kommentje:
Gondolod, ha megkérdem, ha akar e dugni, őszinte lesz? Ha nem akar, az hogy hangzana? Szerintem ilyet nem vallana be, legfeljebb, ha nem jön össze, ráfogja valamire
okt. 28. 22:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Régen engem sem vonzott. Mármint ilyen 13-14 évesen. Sőt a "seggek" sem különösen (más igen). De már jó ideje mindkettő:D Viszont amíg anno volt ez az állapot, attól még a szex foglalkoztatott. Lehet ő is csak hasonlóképp van... folytasd az ismerkedést vele, ha az orál önmagában nem zavar, a többi meg majd kiderül, amikor téma lesz (de persze témává is teheted).

Az viszont tény, hogy nem lehet gyakori.

okt. 29. 00:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Az exem ugyanígy ellenkezett azzal kapcsolatban, hogy leszopjam, holott én imádok szopni. Mindig csak ő ujjazott és nyalt, a viszonzást pedig mindig elutasította.

Szexet az elején még én nem akartam, aztán amikor úgy gondoltam, hogy itt az ideje, kiderült, hogy merevedési problémái vannak egy korábbi kellemetlen élmény miatt (részegen nem állt fel neki egy egyéjszakás kaland során, és ezután mindig ezen parázott, ami által tényleg nem állt fel neki).

Szóval szex nem lett, de aznap szájjal óriásit spriccelve élveztettem el.

Szexre végül nem került sor, mert kiderült, hogy nem csak szexuális téren "mismásolt", hanem az élet más területein is.:)

Szóval én azt tanácsolom, hogy beszélj vele erről, mert ennek valószínűleg valami lelki és/vagy biológiai okai lesznek.

26/N

okt. 29. 03:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Én sem igénylem az orális szexet, bár ha kapnám éppen nem ellenkeznék, de el vagyok nélküle. A feleségem nem is igazán szeret szopni, így ez nem konfliktusforrás. 51 F
okt. 29. 04:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Az első barátnőm nem valami jól szopott. Nem szerette, ha a szájába megyek, így le is szoktam a szopatásról.

A többiek sem preferálták az orált, volt, aki csinálgatta, de inkább 69-esben.

A párom szoktatott rá, eleinte mondtam neki, hogy nem igénylem, de most már más a helyzet. Most is jobban szeretem a punciba, de van, amikor jobb ha leszop.

okt. 29. 08:03
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
A férjem sem igényli, én meg nagyon. Évekig elfojtottam magamban, most már kiélem a szopási igényemet egy kollégámon. Ő imádja ahogy csinálom neki.
okt. 29. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!