Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz a szex a jövőben, úgy 20-30 év múlva?
Egyre perverzebb lesz. Kb9 évvel ezelőtt mikor még otthon éltem beszélgettem a szexről a lány ismerőseimmel és kb egyik sem a romantikus szexre vágyott, hanem a vágjon a falhoz és dugjon szét..
Már akkor ez volt az agresszió miatt amit a neten és a mèdiából szívtak magukba az emberek.
És jellemzően a jobban kinéző nők mondták ezt nekem akiknek volt választéka.
30 év múlva még erkölcstelenebb lesz. A nők még inkàbb puncicval akarnak majd mindent elérni.
Amilyen 100 évvel ezelőtt a robotok sosem fogják kiszorítani az élő dugást :)
Ami változni fog, hogy egyre nyitottabb, befogadóbb a társadalom s már nem kell a vágyaidat annyira elrejteni.
Droid ganner című régi 1995 készült film jutott az eszembe de az még szerintem olyan 80-100 év mire eljön.
De a szilikon alapú babák egyre jobbak legalábbis kinézetre, érdekesen várom mi lesz majd az emberek reakciója amikor jobban elterjednek ezek az eszközök férfi illetve női változatia lehet teljesen el tűnik majd az élő kapcsolatok iránti kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!