Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a jövőben a robotokkal való szex legalább olyan élményt fog nyújtani, mintha emberrel csinálnád?
Nézd meg ennek a mozgását, tisztára emberi:
Ha élethű emberi külseje lenne, és be lenne programozva szexre, mi tudja, mire lenne képes.
Robot nem tud fingani, pisilni, kakilni, menstruálni, így nekem kiesik, mert én izgulok a nő testfunkcióira.
31/F
Ügyes robotok, de valahogy nekem nem állt fel rá a cerka 😂
Bármennyire élethűen mozog, bármennyire ügyesen kommunikál a beültetett AI akkor is tudni fogod, hogy nem nő csak egy előre programozott, szilikonnal borított vasdarabot dugsz. A fleshlight is bármennyire élethű akkor sem p.na.
A szilikonmell is sokak számára elfogadott, sőt! A guminők iránt is van kereslet, nincs kétségem, hogy a robotoknak lesz helyük a maszturbálást segítő eszközök között. Ha a külseje emberi, a mozgása emberi, akkor meg fog felelni annak, aki meg tudja fizetni.
Azt természetesen nem hiszem, hogy összetéveszthető lesz egy robot egy emberrel, legalábbis még elég sokáig nem. Még az online asszisztensek a különféle weboldalakon is nagyon primitívek egy élő személyhez képest, hát még, ha személyes a találkozás. Mindazonáltal el tudom képzelni, hogy eljön az az idő, ha nem is néhány évtized alatt, amikor egy átlagos, vagy az alatti intellektusú személyt egy robot képes lesz úgy helyettesíteni, hogy egy meghatározott környezetben, egy bizonyos feladat teljesítése közben csak nehezen lesz megkülönböztethető egy embertől.
Örülök, hogy nem fogom megérni azokat az időket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!