Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nagyon szeret őszintén egy nőt és a nő is nagyon szereti a férfit, akkro elképzelhető, hogy a nőnek a újra teje fakad ?
Tudom , lehet furcsa kérdés , de amikor különböző nőkkel együtt vagyok mindig szívesen izgatom a bimbójukat különböző módokon és már nagyon rég óta izgat a gondolat hogy egy nőnek a csecséből tejet szopjak ki.
Veletek volt már olyan , hogy a barátnőtöknek teje fakadt gyerektől függetlenül?
Oks :( akkor megvárom a terhességet :P
(én azt hittem, hogy ha a nő nem érzi magáénak, nem szereti a gyerekét akkor a teje se úgy jön vagy nem is jön) de akkor ez az analógia sajnos nem fog ezek szerint működni :(
NEM. Tessék tudományos igényességgel a prolaktinról némi okosság.
A lényeg, hogy mentális folyamatokkal NEM indítható meg a tejelválasztás. Hormonális úton igen, de humán gyógyászatban nem szokás (nem vagyunk tehenek). Sőt pont fordítva inkább elapasztani szokták hormontartalmú készítményekkel amikor már a kicsinek nincs rá szüksége de nem áll a tejelválasztás (be tud tőle gyulladni az emlő ha nincs eltávolítva és ott pang).
Ettől még szeressétek egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!