Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő sem szereti az előváladék ízét orál közben?
10: Na és milyen formában szerepelhetne a feleségem a kérdésben?
Más felesége sem szereti az előváladékot? Akkor kizárom a nem férjezett nőket.
Más előváladékát sem szereti a felesége?
Más felesége szereti az előváladékom?
Nem tartottam fontosnak hogy zárójelbe odategyem a feleségem.
Mint a kérdést feltevő visszaolvasva a saját személyemből értelmesnek tűnt a kérdés.
Más szemével a kérdésem nem olvastam. Nem gonsoltam volna hogy probléma lesz belőle.
De amint érzékeltem hogy más válasz érkezett a kiírásomra ezt jeleztem.
Ennél többet nem hiszem hogy tehettem. De most hogy felhívtátok a figyelmem a félreérthetőségre, akkor elfogadom. A kérdésem könnyen félreérthető az olvasó nézőpontjából. Tekints rá mostantól mint “javítva” merthogy a kiírás nem módosítható. A korábbi válaszoló remélem nem érzi úgy hogy “beleszálltam” nem ez volt a szándékom. Még ha szükséges is a felismeréshez. Azt hiszem nagyon messze elszaladtunk az eredeti témától. A kérdésem elengedem.. További szép estét kívánok.
Például így szerepelhet benne: Más nő sem szereti az előváladék ízét orál közben, vagy csak az én feleségem?
És így nem zárod ki a nem férjezett nőket sem.
Neked is további szép estét.
Ne hogy azt mondjátok hogy a 12-es is a félreérthetőség jegyében válaszolt. -.-
Vagy az egyes…
13: Na hát ebbe a megfogalmazásban annyi kapaszkodó van amibe beleköthetnék, hogy el se kezdem.
Egyezzünk meg abban hogy az “Este szép.”
" Más nő sem szereti az előváladék ízét orál közben? "
Más nö se, ez azt jelenti hogy te is az vagy.
Ne vitatkozz mert hülyén tetted fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!