Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, sose gondoltál rá, hogy teszteld heteró vagy-e tényleg?
Figyelt kérdés
Egy haveromról tudjuk, hogy bi. Aztán egyszer beszélgettem vele erről. Azt mondta ő tutira vette a heteróságát. Aztán egyszer részegen mégis egy srácnak hagyta, hogy orálisan kényeztesse. Ezekután rájött fiúval is izgatja.
Szóval ti sose gondoltatok "tesztre"? Mármint hogy azért kipróbálni hogy tudjam teljesen nem izgat? Szerintem nekem fel se tudna állni hiába lenne ott egy srác és sz-pná. Mivel srác nem állna. De közbe most bennem van a félelem. Mi van ha mégis? Agyalok, hogy tegyek próbát?
okt. 27. 11:37
22/27 anonim válasza:
Szerintem ezen nincs mit tesztelni...
24/27 anonim válasza:
Sosem. Biztos vagyok benne hogy a lányokhoz vonzódom.
27/27 anonim válasza:
Tolem egy munkatarsam kerdezte hogy erdekel-e a fiuszex
Mondtam neki hogy nem
Mert ot erdekli
De csak az hogy valaki dugja meg
De most komolyan belegondolva egy szaros seggbe kene dugnom a farkam??
Undorito
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!