Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, sose gondoltál rá, hogy teszteld heteró vagy-e tényleg?
Egy haveromról tudjuk, hogy bi. Aztán egyszer beszélgettem vele erről. Azt mondta ő tutira vette a heteróságát. Aztán egyszer részegen mégis egy srácnak hagyta, hogy orálisan kényeztesse. Ezekután rájött fiúval is izgatja.
Szóval ti sose gondoltatok "tesztre"? Mármint hogy azért kipróbálni hogy tudjam teljesen nem izgat? Szerintem nekem fel se tudna állni hiába lenne ott egy srác és sz-pná. Mivel srác nem állna. De közbe most bennem van a félelem. Mi van ha mégis? Agyalok, hogy tegyek próbát?
Milyen sok agresszív ember van itt, elképesztő!
Nem kell rögtön ütni, bár akik ilyeneket írnak elég kevés tolerancia szorult beléjük, az IQ-ról nem is beszélve, sajnos kevés emberrel lehet ezt normálisan megbeszélni.
Szerimtem a legtöbb fiú gondol ilyesmire,csak pont az ilyen nagyarcú homofób bunkók miatt nem merik elmondani.
Részt vettem mindkét oldalon:
Érdekelt,kipróbáltam és olyan is volt aki nem tudta rólam és bepróbálkozott.Mivel a lányok jobban izgatnak,értelmesen megbeszéltük mi fér bele és mi nem.Ennyi!
Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni!
Nekem semmi bajom a melegekkel, nem tehetnek róla.
De én nem tudnék sehogy lenni férfival az biztos.
Neha bizony kell ütni, másból nem tanulnak
Amikor folyamatosan nyumul es nem fogja fel hogy engem nem érdekel a buzulás akkor bizony oda kell baszni
Persze ilyenkor en vagyok a homofob mert nem akarok buzulni vele
17#
Szimplán egy agresszív barom vagy 🤷♂️
Teis megütnéd azt aki zaklatna
Ha nem ért a szép szóból
Amit te írsz az a zaklatás, ami nem keverhető azzal össze hogy kezdeményezett. Szerintem is primitív viselkedés az ha erővel old meg az ember BÁRMIT is. Ha zaklat is első hogy szólsz hogy fejezze be nem pedig verés. Bár lehet más kultúrában nevelkedtünk.
Az összes értelmes választ köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!