Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan hogy szinte "félájultra" dugtak?

Figyelt kérdés
Hogyan történt és kivel? Kikötözve vagy lefogva több vagy csak egy pasival?

okt. 27. 08:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Én pasi vagyok, nem írok kamu választ, de vannak tapasztalataim az életben. Első nejemmel két év után nyitottunk a többes játékok felé, hármast, négyest kerestünk. Néhány rövid ismeretség mellett több éves viszony alakult egy sráccal és egy párral. Elég sokszor sikerült hosszú aktív éjszakákat ill. együttléteket átélnünk. Megesett, hogy nyaralni is együtt mentünk a másik párral, néhányszor bevettünk mellénk másokat is. Szóló pasit, nőt, még egy párt. Ezek között volt, amikor egy-egy csajt a kérdésben feltett szinten érintett a játék. Négyesünk mindkét hölgy tagja fantáziált a több pasis vagyis gangbang élményről. Ezt mindketten megkapták, amikor (minket fiúkat is beleértve) három, négy, egyszer öt férfi dugta őket. Valóban hatalmas lelki és fizikai fáradságot okoz mindez, kell utána legalább egy kiadós pihenőnap!

Válás után kifejezetten hasonlóan nyitott nőkre vadászatam, őket részesítettem előnyben. Második nejemnek nem voltak ilyen tapasztalatai, de vágyai igen. Vele 1,5 év után voltunk hármasban sráccal, majd egy párral. A párosból végül a lánnyal alakult ki egy közel három éves viszonyuk. Ezalatt is megesett elég sokszor, hogy igen kiadós, aktív szexben részesült egyikük a másik kettő által. Részleteket fantáziátokra bízom! ;)

53F (Nem keresünk partnert, ilyen céllal ne írjatok privát üzenetet!)

nov. 13. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőmmel elfogadtuk 4 pasi bulimeghívását. Tudtuk mire mondunk igent. Úgy alakult, hogy a barátnőm egy pasival, én hárommal. Hat akkor eléggé karcolt ám a határaim.
nov. 18. 00:04
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

Még nem, de kipróbálnám ha lenne olyan ismerősöm/ismerőseim, akiben megvan hozzá a bizalom is.

Sokszor fantáziálok arról, hogy van 1-2 helyes pasi, én teljesen meztelenül ki vagyok kötözve és úgy kényesztetnek

dec. 2. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!