Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan hogy szinte "félájultra" dugtak?
Figyelt kérdés
Hogyan történt és kivel? Kikötözve vagy lefogva több vagy csak egy pasival?okt. 27. 08:18
2/12 anonim válasza:
Igen volt egyszer amikor több pasi akart " megerőszakolni "
4/12 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm, aki alig bírt felkelni, és másnap nem nagyon tudott ülni.
5/12 anonim válasza:
Volt.
Egyetemista koromban egy egész éjszakát átdugtam 6 pasival.
Másnap csak este tudtam kikelni az ágyból, de szuper sok orgazmusom volt.
Sajnos azóta sem volt ilyen.
(igen, ribi voltam, de privit nem kérek!)
6/12 anonim válasza:
5. Nem hiszem, hogy az élmény megismétlésének rajtad kivülállo akadálya lenne:-)
7/12 Pomazi73 válasza:
Volt. Sőtt egészen àjultra sikerült. Meg is ilyedtem rendesen
8/12 anonim válasza:
Volt, nem olyan régen a párommal. 1 orgazmusom már volt punciba és análban csináltuk, nagyon gyengéd és izgató volt az egész valahogy lelkileg olyan volt hogy mennyire biztonságérzetem van élveztem. Közben egyre gyorsult a tempó, én izgattam a csiklóm és folyamatosan el élveztem egy pár után egyre jobban kiment belőlem az erő, a párom dugta tovább a fenekem egyre ütemesebben és mikor elélvezett már nem bírtam tartani magam csak feküdtem mozdulatlanul az ágyon.
9/12 anonim válasza:
Uh de jó kérdés :)! Bárcsak lett volna, de még semmi nincs veszve. Imadnam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!