Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a párom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a párom a szexre, ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Több mint 2 hónapja nem szexeltünk, csak én elégitettem ki úgy kb 2 hetente. Elmondása szerint azért,mert rossz érzés,h én nem megyek el, nem élvezem. Pedig mondtam neki,h attól még hogy nem megyek el attól még jó érzés.
okt. 26. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Ő mit tesz azért, hogy neked jó legyen? Érdeklik az igényeid, fantáziáid? Úgy hangzik, hogy megsértődött, amiért nem volt orgazmusod és ahelyett, hogy tenne érte, inkább bedurcizott.

Ha nem tudod ezt vele megbeszélni, akkor nem sok értelme van a kapcsolatnak.

okt. 26. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Iszonyat gyerekes lehet, én szakítanék vele, ha nem változtat. Szexmentes kapcsolatnak amúgy sincs értelme.
okt. 26. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Gyenge kifogás. Inkább a szakításra vedd rá
okt. 26. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Az már régen rossz, ha bárkit rá kell venni a szexuális együttlétre. Nem szabad az ilyet erőltetni. Nincs értelme.
okt. 26. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Egyetértek az első válaszolóval

N

okt. 26. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Rávenni valakit a szexre nem lehet, nem is kell. Beszéljetek erről a pároddal. Ha nem lesz változás lépj...
okt. 26. 18:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar,h nincs. Mert en sem tudom megmutatni neki h mit szeretek es mikor megmutattam neki en sem elveztem pedig magamnak csinaltam. Szoval nem varom el tole. Mert igen sokat tesz erte h nekem is legyen.
okt. 26. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég fejletlen a szexualitásod...kicsit dolgoznod kéne rajta
okt. 26. 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, kérdező, de te a saját tested sem ismered. Volt valaha is orgazmusod? Okoztál saját magadnak örömöt? A barátod kézzel, nyelvvel nem elégít ki, vagy te nem engeded neki, vagy csinálja, de nem jól (hiszen te magad sem tudod, hogy neked mi a jó).

Ebbe nem kéne így beletörődni, a szex csodálatos dolog, az orgazmus csak az extra, de olyan, mintha te alapból lemondtál volna erről az egészről és semmi effortot nem teszel bele. A barátodnak így nem csodálom, ha elmegy a kedve és nem akar szexelni, hiszen nem tudod magad teljesen elengedni, rajta pedig lesz egy bizonyos megfelelési kényszer és rástresszel, így már inkább nem is akarja. Ez szomorú. Az orgazmus elsősorban a fejben dől el. Próbáljátok meg lépésről lépésre, az elejéről kezdeni, mint akár a kamaszok, felfedezni egymás testét (de elsősorban TE a sajátodét).

Valamint vannak szuper szexuális játékszerek, csiklóizgatók, amikkel garantált lehet az orgazmus (pl. a léghullámos csiklóizgatók).

okt. 26. 18:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyik szeretőm is ilyen. Eléggé lehangoló. A másik meg egyből elélvez... Remélem, ő is dug másokkal is.
okt. 26. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!