Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz néven vegyem ha a pasim nem ajánlotta fel hogy ebben az esetben kifizetne...?
Minek mész el ha nem tudod kifizetni?
Nem szeretem a spúr pasikat de itt egyáltalán nem gondolom hogy ő lenne a meghívő fél.
Nem, szerintem az a fura, hogy ez benned felmerült. Igen, értem, hogy neki rosszul esik, ha pasinál alszol, de erre nem az a megoldás, hogy ő kifizeti, mert a te költséged ez. Normális esetben elmész egy hotelbe vagy más ingyenes / olcsó legetőséget találsz a saját pénzedből.
Ha nincs pénzed utazni, ne menj. Ne a pasidtól várdd.
Miért is kéne neki fizetni bármit?
Az első egy-két randit még megértem, de utána mégis miért kellene a pasiknak több pénzt belerakniuk a kapcsolatba, mint nekünk?
Te mentél oda, nem ő küldött. A te döntésed, hogy hol fogsz aludni.
Mondjuk én biztos nem mennék estére egy vadidegen férfihoz, de te tudod. Ennél a kocsiban vagy sátorban alvás is jobb opció.
Ha a barátod milliárdos, akkor érthető, ha rosszul esik. De egy átlagos keresetű férfi nem fog tudni csak úgy kicsengetni neked egy nyaralást, csak mert te kitaláltad. Utána meg fizesse a hazautad is, nem?
De ha ki tudod fizetni akkor miért "elvárás" hogy ő fizesse ki? xD
Ez még rosszabb, tuda ki tudsz fizetni egy szállást és mégis pasinál fogsz couch surf-ölni.
Ha ezt a szállásmódot választottad, előre tudhattad, hogy nem csak női szállásadókat találsz majd.
Ha meg van pénzed kifizetni, akkor meg megintcsak mi a problémád?
Akkor reklamálhatnál, ha a pasid kényszerített volna erre a szállásmódra. De nem ez történt.
6
Ha a biztonságról van szó, akkor ne tedd ki magad veszélyes helyzetnek. Ennyi, probléma megoldva..
Ja, ha a biztonságról van szó, akkor fizesd ki szépen magadnak.
Nem az apád, hogy megmentsen a felelőtlen döntéseidtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!