Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz néven vegyem ha a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz néven vegyem ha a pasim nem ajánlotta fel hogy ebben az esetben kifizetne...?

Figyelt kérdés
Külföldön vagyok turistaként. Létezik kanapészörf, ahol ingyen megalhatsz idegeneknél. Namost én találtam egy lehetöséget, de férfi az illető. Nem tudom, hogy belemenjek-e. Montam ezt a lehetőséget a páromnak és furcsa mód nem ajánlotta fel, hogy figyelj már, édes, szeretnélek biztonságban tudni, inkább kifizetem neked arra a 2 éjszakára a hotelt.
2023. szept. 24. 09:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Minek mész oda ami nem biztonságos? Vagy miért nem fizeted ki te a hotelt? Te generálod a nem biztonságos helyzetet, neki köze sincs ehhez a programhoz, nem is kell beszállnia az anyagiakba.
2023. szept. 24. 10:04
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

10

Felnőtt korban már az apjától sem nagyon várhatja az emebr, hogy finanszírozza neki a felelőtlen hülyeségeit.

2023. szept. 24. 10:07
 13/31 anonim ***** válasza:
75%

Felnőtt ember vagy, ha hülyeséget csinálsz, ahhoz is jogod van.

Neked egy ilyen domináns apafigura kell inkább, aki megmondja, hogy mit csinálj, megvéd a rossz emberektől, meg mindent megvesz a kis hercegnőjének. Ez a pasi meg nem ilyen. Teljesen feleslegesen provokálod, nem fogod tudni kiváltani belőle azt a reakciót, amire vágysz.

2023. szept. 24. 10:21
 14/31 A kérdező kommentje:
De ez mitől lenne hülyeség? Világszerte ismert dolog, más nő is műveli. Ettől nem hinném, hogy hülyének kéne nézni a másikat.
2023. szept. 24. 10:32
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Attól hülyeség, hogy itt hisztizel, hogy nem vagy biztonságban, és nem félt annyira a pasid, hogy egy pár estét kifizessen neked egy külföldi hotelben.

Ha meg minden rendben, nincs ezzel semmi baj, akkor miért fizesse ki?

Itt a felesleges játszmázás meg a másik provokálása a gond. Ami szintén hülyeség. Fél kéne nőni.

2023. szept. 24. 10:41
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem az aletrnatív utazási módokkal van probléma, hanem azzal, hogy a pasidtól várod az anyagi támogatást, mint egy bajba jutott 3 éves, aki segélykérően néz apucira, miután rosszat csinált.

Felnőtt nő vagy. Oldd meg a problémáidat egyedül, és ami még fontosabb, ne generálj magadnak problémákat, amit aztán a pasikádnak kell kezelnie.

2023. szept. 24. 10:41
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

És miért a pasid fizessen?

Olvasd el értékeléseket, ha nem meggyőző, válassz másik helyet

2023. szept. 24. 10:44
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Én azonnal kirúgnálak, te kis biztonságot kereső utazgató királylány.
2023. szept. 24. 10:45
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Milyen lehúzós kis semmi vagy.🤣🤣🤣
2023. szept. 24. 10:45
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
hát ezt nőként én se értem, miért neki kéne állnia. Ha utazol, akkor miért nem spórolsz annyit össze, hogy egy pár éjszakát állni tudj? Miért tőle várod?
2023. szept. 24. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!