Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki rajtakapta már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki rajtakapta már a szüleit orál,esetleg szex közben?

Figyelt kérdés

Nem direkt kukkolásra gondoltam,hanem véletlenül úgy alakult a dolog.

Nyitvahagyott szobaajtó pl.

okt. 26. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Még nem volt. Veled megtörtént?
okt. 26. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Igen
okt. 26. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Azt nem, de amikor fiatalabb voltam, akkor rendes szex alatt igen. Kínos volt, de lepergett.
okt. 26. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Láttam őket,de ők nem tudják,sosem mondtam el
okt. 26. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Igen előfordult
okt. 26. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Apát amikor masztizott
okt. 26. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen előfordult. yL
okt. 26. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Láttam 5 évesen mikor készülhetett a tesóm. Éjjel kimentem mosdóba és be akartam menni anyumhoz mert fáztam és szerettem volna mellé bújni. Közben azt láttam, hogy apám rajta fekszik és neki terpesztve van a lába az meg nyomja neki. Nem tudom honnan, sose mondta előttem senki, de mondtam magamban, hogy na ezek meg pont most kell, hogy dugjanak. Aztán visszamente a szobámba, de kb ez az egész 1 perc se volt. Alig rá 1 évre már megszületett a tesóm, szóval ha nem is ő készült akkor, de lehet dolgoztak rajta. :) Alapjában már mióta eszemet tudom, tudtam, hogy ami a lábam között van és ami egy lány lába között van, az illeszkedik egymásba... Sajnos nekem 18 éves koromba sikerült beilleszteni először egy lánynak, de igazi élmény volt, mert addig végig tudatosan érintett és nem 12 évesen jöttem rá, hogy a farkam pisilésen kívül másra is való.

Engem viszont sosem láttam meg szüleim, talán egyszer mamám nyitott rám mikor éppen vertem és gyorsan összerándultam. Palacsintát sütött és jött be, hogy hozzon-e be nekem is. Szerintem nem tűnt fel neki remélem, bár ő már fentről lehet sok rosszaságomat látta azóta. :D

okt. 26. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!