Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan heves orgazmus, hogy szinte megijed az ember tőle?
Figyelt kérdés
Szinte beájul a partner, vagy olyan hangot hallatt, stb. Volt már valakinek hasonló élménye? Jól esett látni hallani, hogy ekkorát élvezett a partner, vagy ellenkezőleg inkább kellemetlen riasztó volt az egész?okt. 26. 10:16
1/6 anonim válasza:
Ijesztő nem volt, de olyan szokott lenni nagy ritkán, hogy a barátnőm nagyon hangosan felnyög többször is, elkezd remegni, stb. Ez azért furcsa, mert általában szinte néma csendben van orgazmusnál is. Baromi izgató ez nekem, ugyanakkor zavaró is, hogy máskor miért nem élvezi ennyire.
2/6 anonim válasza:
Nyaltam ki úgy csajszit, hogy majdnem ájulásig élvezett. 😉 38/F
Kicsit megijedtem, de izgalmas volt.
4/6 anonim válasza:
Volt már ilyen. Lányoknak / hölgyeknek szívesen mesélek. 37/F 🙂
5/6 anonim válasza:
Akinek ez kellemetlen az egy világi lúzer.
6/6 anonim válasza:
Egyszer egy fél percre eszméletét besztette a barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!