Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swingerezni voltunk, egy isösebb nö "kifogott" magának. Ki is nyaltam, aztán rámült, és úgyis elélvezett. Viszont mikor rám került volna a sor, már elküldött, nem fejezett be. Ez megszokott vagy csak élvezte, hogy jól felhúz?
Szóval nem igazán értem miért kell swingerköntösbe csatolnod a storydat.
Ha arra vagy kíváncsi egy swingerben mondhatja-e egy adott partner, hogy köszi, de akkor most pihenő - igen mondhatja, ahogy a való életben is.
A swinger klubbok lényegében szex társkereső oldalak csak felgyorsítva. Aki szimpi ahhoz oda méssz váltani pár szót aztán mehet is az akció, majd nyomás a kövi emberhez.
Annyi hogy itt nagy eséllyel léphetsz bele más testnedveibe és simán lehet hogy akit nyalsz azt előtted már 3-an lefagyizták + 2-en megtöltötték a teljes ízélmény érdekében
#6 azért ez nem teljesen így van. Akkor van "akció" ha KÖLCSÖNÖS a szimpátia! A nem az minden esetben nemet jelent a klubbokban.
S mindenki gumit használ, ott áll hegyekben minden szobában.
#8 C. egy érett hölgy a swingerek világából, nem a romákra értendő (C-betűvel kezdődik a neve, de értelemszerűen nem írtam ki egy nyilvános fórumra a nevét, de aki járatos a klubok világában az tudja kiről van szó). Ő szokott akár 20-as pasikat is levadászni magának.
Amúgy ha romák - igen vannak klubok ahova igen nehezen (vagy sehogy) sem jutnak be, mert elcsúsznak a facekontrollon. S van ahol romák, arabok, kínaiak bőven jelen vannak. Te olyan helyet keresel ahol romák, arabok vannak - megtalálod. Más meg olyat ahol nincsenek - szintén megtalálja.
Ohh én teljesen félre értettelek sajnálom. Nem kimondottan olyan helyet keresek viszont aki jól szituált és ápolt az hadd menjen be ( de ez csak az én véleményem)
De mégegyszer sorry 9 es
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!