Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swingerezni voltunk, egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swingerezni voltunk, egy isösebb nö "kifogott" magának. Ki is nyaltam, aztán rámült, és úgyis elélvezett. Viszont mikor rám került volna a sor, már elküldött, nem fejezett be. Ez megszokott vagy csak élvezte, hogy jól felhúz?

Figyelt kérdés

okt. 23. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jajj de sajnállak
okt. 23. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
megkapta amit akart és lehet úgy van vele, hogy a férjén kívül nem szop mást vagy így beszélték meg otthon
okt. 23. 20:44
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Aham, s mikor is voltál klubban, mert tegnap nem volt nyitva egyik sem :) hétfőn volt nyitva az s4y de onnan C. ki van tiltva.
okt. 23. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Szóval nem igazán értem miért kell swingerköntösbe csatolnod a storydat.

Ha arra vagy kíváncsi egy swingerben mondhatja-e egy adott partner, hogy köszi, de akkor most pihenő - igen mondhatja, ahogy a való életben is.

okt. 23. 21:30
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
Máris elment a kedvem a swingertől...remélem csak kitaláltad bár amilyen bunkók manapság az emberek simán igaz is lehet. De a kedvemet nem hozta meg ehhez.
okt. 23. 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

A swinger klubbok lényegében szex társkereső oldalak csak felgyorsítva. Aki szimpi ahhoz oda méssz váltani pár szót aztán mehet is az akció, majd nyomás a kövi emberhez.

Annyi hogy itt nagy eséllyel léphetsz bele más testnedveibe és simán lehet hogy akit nyalsz azt előtted már 3-an lefagyizták + 2-en megtöltötték a teljes ízélmény érdekében

okt. 24. 19:10
 7/12 anonim ***** válasza:

#6 azért ez nem teljesen így van. Akkor van "akció" ha KÖLCSÖNÖS a szimpátia! A nem az minden esetben nemet jelent a klubbokban.

S mindenki gumit használ, ott áll hegyekben minden szobában.

okt. 24. 21:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
3. Az komoly elég rasszista hely lehet akkor. Külföldön ilyen nincs alap az ápoltság és a higénia ennyi feltétel van, bent úgyis mindenki maga dönti el hogy mit akar. Én nem vagyok roma de azért köszi az infót. Legalább tudom hogy ide ne menjünk soha.
okt. 24. 23:42
 9/12 anonim ***** válasza:

#8 C. egy érett hölgy a swingerek világából, nem a romákra értendő (C-betűvel kezdődik a neve, de értelemszerűen nem írtam ki egy nyilvános fórumra a nevét, de aki járatos a klubok világában az tudja kiről van szó). Ő szokott akár 20-as pasikat is levadászni magának.

Amúgy ha romák - igen vannak klubok ahova igen nehezen (vagy sehogy) sem jutnak be, mert elcsúsznak a facekontrollon. S van ahol romák, arabok, kínaiak bőven jelen vannak. Te olyan helyet keresel ahol romák, arabok vannak - megtalálod. Más meg olyat ahol nincsenek - szintén megtalálja.

okt. 25. 18:31
 10/12 anonim ***** válasza:
48%

Ohh én teljesen félre értettelek sajnálom. Nem kimondottan olyan helyet keresek viszont aki jól szituált és ápolt az hadd menjen be ( de ez csak az én véleményem)

De mégegyszer sorry 9 es

Peace

okt. 26. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!