Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mindenképpen szeretne swingerezni. Mit csináljak?
Tapasztalat van?
Azt mondta kezdhetünk + nővel, + pasival, párcserével, mindegy.
Azt is mondta, hogy velem akarja leélni az életem az ellenben nem megy, hogy mással ne próbálja ki szexet.
Belemegyek, de kinek mi a tapasztalata?
Annak ellenére hogy imádom a swingereket, privát partikat mégis azt kell mondjam, hogy ezt neked kell eldöntened! Kizárólag akkor vágjatok bele bármilyen többes kalandba ha mindkettőtöket vonz a dolog, mindketten izgalmasnak tartjátok. Beszéljétek meg a közös vágyakat, határokat, játékszabályokat. Megtehetitek hogy először csak körbenéztek, beszélgettek másokkal és csak utána vágtok bele miután az élményeket közösen átbeszéltétek.
Ha úgy jöttök el, hogy valamelyikőtök nincs 100%-ig meggyőzödve hogy ezt akarja akkor nem fogjátok magatokat jól érezni. Úgyhogy első lépés: neked eldöntened mit akarsz, majd második a pároddal megbeszélni, s csak harmadik a klub.
Dobd ki, ilyenert nem kár
Akiket tolok csak engem akarnak, kockás hasam, érezni az armani parfümöt a nyakamon, izmos testem, török Pacekom, 467 millió forintom
Felőlem mehetnek swingerbe, találok mást annyi jelentkező van nálam messengeren mint ukrán menekült
24f Testépítő bajnok 5x
Tanulj meg jobban b@szni hogy ne kelljeb neki mas
Ha meg jol megb@szod es igy is hajtja a vere mondd neki hogy kiteszed a gubacsira ha mar krv@ legalabb hasznod legyen rola 😂
Azzal remelem tisztaba vagy hogy ez a no abszolut nem tisztel xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!