Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor meg szűnt volna az alkalmi kapcsolatom ?
Évek óta összejárunk egy olyan növel akivel kb 10+ éve ismerjük egymást és együtt is éltünk egy darabig.Sőt egy 6éves lányunk is van.
Sajnos heti rendszereséggel azaz kb 2-3naponta össze futunk napközben véletlenül.
A nőre ha ráírok, hogy találkozunk valamelyik nap akkor is kissé flegma olyan furcsa lekezelő, ez engem taszít erősen mivel nem tisztel nem néz semmibe mint egy embert vagy akár férfit.
De írásban viszont mindig bele megy, aztán persze mikor nap végére kerülne sor a talira már inkább vissza se ír, majd csak másnap közli írásban, hogy ő bealudt vagy valami hasonló olcsó semmitérő kifogások.
A nő nem kíváncsi rám igazából semmit nem akar tőlem csak szex kapcsolat van vagyis inkább csak pontosabban volt köztünk.
A téma azért zavar engem mivel részemről ezt nem tudom hogy kezelni.
Úgymond "frusztrál", hogy nem tudok elég lenni számára vagy nem is tudom.
Olyan hideg, közömbös, idegen és érdektelen velem szemben.
Mellesleg pont az a személy, akivel össze jártunk tényleg hosszú hosszú évekig, akivel nem voltak tabuk, sőt akivel egykor együtt voltunk évekig és még egy gyerekünk is van.
Tehát félre értések nélkül nem a "férfi egoról" van szó, hanem inkább maga a helyzetet nem tudom hova tenni sőt nem tudom hogy kezelni ezt az erösen idegenné válást.
Ez a hajó végleg elúszott és hagyjam békén teljes mértékben ?
De ha fordul a kocka és ő lesz kíváncsi rám akkor ugyan ilyen alapon viselkedjek vele mint ahogy ő velem ?
Először is: döntsd el, hogy mit szeretnél tőle.
Ha semmit, akkor búcsúzz el.
Ha meg szexet akarsz, akkor várj egy sort (pl. kétszer annyit, mint egyébként), és ha nem hív, utána hívd. Ha akkor is flegma, akkor kérdezd meg, hogy elege van-e az egészből, és ha igen, akkor búcsúzz el.
Ne csinálj aljas húzásokat, az nem méltó hozzád.
Most ha jól értem, régen párkapcsolatban éltetek amiből gyerek született, aztán szakítás után alkalmi szexekre jártok össze?
Nem mindennapi kapcsolat...
Én speciel a helyedben felhagynék ezzel és keresnék mást alkalmira.
Hagyd ezt a nőt a fenébe, ha a lányoddal akarod tartani a kapcsolatot abban egyezzetek meg, de mint nőt hagyd a fenébe, aztán majd lehet ő fut utánad.
Keress más nőt.
Valszeg más reszeli, és pénzeli jelenleg, szarik a te fejedre. de vész esetére talonban tart. szóval kispados baleknak használ.
Én az első ilyen jelre átnézek az illetőn utána..
A nő rettentő múlttal rendelkezik. Már úgy értem miután külön mentünk azután pár hónapra kiderült, hogy nem pénzért hanem pusztán élvezetből növel egyaránt férfiakkal is létesít kapcsolatot. Van mikor 2-3hónapot kihagy aztán újra kezdődik, olyankor 100ból kb 10százalék hogy felkeres. Tehát kérdés! Ezek után miért akarok szex kapcsolatot vele/tőle?
Nem tudom, de valami vonz benne. Talán a teste, személyisége mindene a mai napig is.
De az is lehet hogy nekem az kell, hogy fontos legyek neki, érzelmek stb., végülis akkor is tök mindegy, mennyire feláll rá és mennyire jó vele a szex, később úgyis boldogtalan lennék ez emiatt. Mert ő már kizárt hogy szerelmes lesz belém!
És ezért nem tudom többek közt le zárni a dolgot vele szemben szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!