Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szex kapcsolatot hogyan kell "lebonyolítani", hogy ne kapjunk el semmi nemi betegséget sem a partnertől?
Nyilván ha nem fekszik le a két ember egymással, evidens. De ha mégis megtörténne a dolog,mire kell figyelni?
Orális kényeztetés elhanyagolása, tehát csak kéz és kötelező gumi használata?
Ideális esetben a szexkapcsolatban résztvevő partnered nem egy minden lyukat, faxt megjárt idióta, aki még a kecskét is arabjában dugja...
Ha tartasz a nemi betegségektől, nem bízol a partneredben, akkor GUMI!!!
Nekem olyan partnereim voltak akikkel gumi nélkül szexeltem, viszont ezek tartós összejárások voltak és egészséges nők voltak. Én se dugtam fűvel-fával.
F
1-es valamelyik betegségtől a gumi sem véd.
Kérdező: őszinteség és bizalom
De ha nagyon parázol,akkor nuku orál, és igen, gumi.
Ha csak alkalmi 1èjjel ès viszlát,akkor gumi. Mèg orálnál is! Ha nem akar gumiba orálozni,akkor nem is kell. Csak sima szex,vagy amibe benne van. Nadrág letol,gumi már fent is van egèsz a vègèig. Tudom szarul hangzik,de nincs kedvem 1-2hèt után nyomozni,kitől kaptam el valami nyavalyát.
Ha gumi nèlkül akarja mindig arra gondolok,ha velem gumi nèlkül szexel,akkor mult hèten gumi nèlkül tolta más is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!