Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen perverz fantáziád van a párodról, amit el se mersz mondani neki?
Figyelt kérdés
okt. 25. 08:50
1/16 anonim válasza:
Nincsen ilyen. Azért a párom mert eltudok neki mondani bármit
2/16 anonim válasza:
Gyakran elképzelem, hogy szexelek a párommal egy sötét szobában , aztán belopózik egy idegen srác, beteszi neki és ő észre sem veszi, hogy már nem velem szexel. Nyilván nem életszerű de azért jó néha rá gondolni
3/16 anonim válasza:
En misszi pozban basznám , aztán pofoznám az arcát közben. Ezt egyszer kipróbálnám
4/16 anonim válasza:
Szeretném ha egy másik nőnek élvezne a szájába előttem. A lány lenyelné utánna csókolóznék vele és ráülnék a páromra. Valószínüleg hamar elélveznék.
5/16 anonim válasza:
Valaki rá élvez a mellére vagy a lábára.
6/16 anonim válasza:
Hogy az ágyon filmezés közben rámfordul és elkezdi csókolgatni a nyakam meg simogat-markol ahol ér. Aztán betérdel a lábam közé elkezd vetköztetni stb. 🥲
10+ év után örülök ha magától hozzám ér
7/16 anonim válasza:
Ha odavetne 2-3 barátja elé azzal, hogy 1 órára a tiétek.
(csak fantázia)
8/16 anonim válasza:
Az hogy előttem mással élvezi a szexet, ez nagyon izgat.
9/16 anonim válasza:
Hogy belém élveznek a férjem szeme láttára úgy hogy el is élvezek és utánna ő is megdug, mondjuk ő meg popsiba.
10/16 anonim válasza:
Az hogy ő csak nézi, én meg szexelek több pasival és belém is élveznek. 45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!