Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani szaftos kuki dìcséreteket?
Amitől ha olvassa a pasi tuti nagyon jól esik neki vagy fel is izgul? Ilyen szexchates dologra gondoljatok.
N
A pasiknak egyrészt jólesik mindig, ha a méretüket dicséred. Persze csak akkor, ha indokolt, és valóban nagy meg vastag, egyébként eléggé hülyén jönne ki a dolog.
Ha meg hosszabb beszélgetésről van szó, nem csak egy megjegyzésről, akkor leírhatod neki, miket csinálnál, vagy fogsz majd csinálni a farkával, amikor találkoztok.
a méret dolgokat nem kell erőltetni, én utálom, hogy ha valaki próbálja fényezni a méretemet. Egyáltalán nincs kicsi farkam, sőt, szerintem átlag feletti ha a vonalzót nézegetem, de amikor párom próbálkozott, hogy "milyen nagy és hatalmas a farkad" dumával, tudtam, hogy csak szépeket akar mondani, de nem igaz. Mintha egy átlagos ciciméretű csajnak azt mondanánk, hogy milyen hatalmas a melled...
Azzal semmi baj, hogy megdícséred a formáját, alakját, keménységét, szagát vagy hasonló dolgokat, de hazudni ne hazudj.
De szerintem sokkal hatásosabb ha olyanokat mondasz, hogy miért kívánod a farkát, vagy mit csináljon a farkával, hogyan, milyen pózban.
Mindegy hogy fogalmazol, egy fiúnak mindenképpen jól esik, mert mi nagyon ritkán kapunk dícséretet(akármire)
Bennem ezért mindig megmaradt.
Az első barátnőm még szűz volt és amikor először csinálta nekem szájjal kérdezte "Minden fiúnak ekkora?"
A második barátnőm azt írta: "nekem Nagy vagy és hálistennek a lentid is Nagy"
A harmadik ezt írta:"Neked vastag és hosszú"
A negyedik azt kérdezte: "Amúgy mindig ilyen nagy volt?" Majd utána "Az exemnek fele ekkora volt"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!