Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszopnád a tulajdonost albérlőként ha éppen nem tudnál fizetni?
Egyszer megtettem, egy kitetel volt reszemrol : legyen a szemem bekotve, kicsit megalazonak ereztem, hogy leszopom a tulajt.
Hozzateszem mas baratnom meg peldaul idegen pasit szopott le szorakozohely mosdojaban.
Az jobb? Szerintem nem...
6os
Tudod jól, hogy ha a helyes kiscsaj a lakásodból szop le, az nem 15 ezer forintnak felel meg, izgalmasabb sokkal az egész.
Nem csak szopás volt, hanem én és barátnőm egy másik idősebb párral szexeltunk, a tulajokkal (mi kb 30, ok 45).
Jol tartottak magukat, belementunk, miert ne.
Átmentünk hozzájuk, mondtak csukjuk be a szemunket es tegyuk hatra a kezunket.
Kattant 1-1 bilincs. Baratnom imadja, en kevesbe.
Utana kezdodott az egesz, meghozza azzal, hogy szopjuk le a pasit mindketten. Baratnomnek tetszett a szitu, en vonakodtam de hatrabilincselt kezeim megnehezitettek a szitut, a felesege odanyomta a fejem a ferje farkahoz. Eletem elso szopasa volt. Utana legalabb megkaptam a feleseget, amiert eredetileg mentunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!