Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony iskolázottágú nőknél elterjedtebb az anális szex, sperma nyelés?
#10 hát a kérdés az analszex és aspermanyeles volt. Lehet sötét vagyok de azt tudom amit te nem, hogy ezekből nem lesz gyerek.
Tehát hol a kérdésre a válaszod. Sehol de legalább tudod hogy ezeket szabadon csinálhatom. Nem lesz gyerek. Örülök, hogy segíthettem
Attól még a szexualitás és az iskolázottság simán össze függhet. Ez is a témába vág.
Örülök hogy segíthettem.
Mire akarsz kilyukadni, hogy a nagy intellektuell csajok nem szopnak, csak takaró alatt missziben dugnak? Ez lenne a jó? :))
Lehet a sors fintora, de életem legperverzebb nője egy 2 diplomás, éppen doktoráló csaj volt.
Van ilyen is, olyan is.
Van olyan nő, akinek diplomái vannak, doktori címe van, de otthon zárt ajtók mögött egy perverz kis szajha.
De voltam olyan kis roma csajjal, akinek 6 álltalánosa volt.
Pár leírt mondatban kb 15-20 helyesíràsi hiba volt, de amit az ágyban művelt azt egyetemen kéne oktatni.
Feleségem diplomás, pénzügyi és gazdasági vezetőként dolgozik. Ha a beosztotjai tudnák hogy otthon egy akkora səggbe qrt szájbabªszott fasznyelő gəcievő alázatos szub ribªncqrva, hogy na. Igényli is!
Szerintem nincs összefüggés.
Nekem is volt olyan párom aki üzlet vezető volt, otthon viszont kőkeményen pirosra kellett verni a popsiját.
Amikor már szinte potyogtak a könnyei a fájdalomtól, akkor meg még kérte, hogy amilyen keményen csak tudok, hatoljak be.
#17, #18, #19
Azért ez nem az átlag ezt tudjuk mind jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!