Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony iskolázottágú nőknél elterjedtebb az anális szex, sperma nyelés?
Az iskolai végzettség maximum a védekezésben illetve a szexuális kultúrában tud megmutatkozni.
(nem bántásból de az itt kommentelők többségén sem azt látom hogy tanult emberek.)
Azért ezzel én is vitatkoznék.
Nem véletlenül van az hogy kis hazánkban például a szegényebb tanulatlan régióban több a gyermek születés a védekezés hiánya miatt.
Nem mellesleg itt azért észre vehető hogy maga a szexualitás is kB abban merül ki hogy oda köpök és betolom. Mert kB ez a szint. Azért ehhez pedig az iskolázottsag is hozzá járul.
Te is oda tartozol, úgy látom.
A kérdést értelmezd...nem erről szólt.
#8 gyermek vállalásról nem volt szó a védekezés hiánya a nem kívánt terhességek és született gyermekeket jelenti.
Én hála égnek nem tartozom oda. De te ezen válasz szerint igen.
Nem minden fekete és fehér. Így leírtam egy példát a kérdésre válaszolva. Ezt ha te nem tudod értelmezni nem az én gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!