Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem veszik észre hogy itt péniszméret kérdésben sokan kamuznak meg direkt hergelik az embereket ?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy régen a 13 volt a kicsi, aztán a 14 centi, a 15 meg már pont jó volt. Utána már a 15 centi lett a kicsi, most már a 16 centinél tartunk 😂 Nem veszik észre sokan hogy mekkora kamusok vannak itt ? Az írásából felismerem már némelyik kommentelőt, van hogy egy kérdésre 4 választ ír és próbálja másnak adni ki magát.okt. 24. 15:48
11/26 anonim válasza:
Én fent vagyok elég sok külföldi fórumon is, köztük jópár +18-as. Hidd el elég népszerű. Valahogy a képek/videók alapján nem a kis/átlagos farkúak szoktak a beszállók lenni.
12/26 A kérdező kommentje:
Nyilván egy olyan témajú fórumon népszerű, de a való életben 20 párból 1 ha van.
okt. 24. 19:21
13/26 A kérdező kommentje:
De ha a csajnak nem elég a méret akkkr fordítva a csávó is mehet ennyi erővel jobb testű nőhöz ? Na mindegy marhaság.
okt. 24. 19:23
15/26 A kérdező kommentje:
Na miért ? Tök mindegy alapból baromságokat hordasz itt össze.
okt. 24. 20:35
16/26 anonim válasza:
Én észrevettem.
Igazából ez egy teljesen anonim oldal. Bármit beírhagok ide amit a lelkiismeretem elbír.
Még mindíg nem kicsi egy 16 cm kolbi.
A 20 hosszú 5 vastagot meg el ne képzelje senki sem, hogy random csajok lekezelik.
Mint mondtam amit a lelkiismeretem elbír.
17/26 anonim válasza:
a mai fiataloknak 15-25ig tényleg sokkal nagyobb, ebbe belejatszanak a genkezelt elelmirszerek, vegyi anyagok, stb. régen is voltak nagyok de mondjuk 10ből 1-2 manapság meg a fiatalok között minden 2.nak nagy van
18/26 A kérdező kommentje:
Pont hogy az ilyen kaják ártanak a dolognak. A mai srácok inkább nyomibbak mint férfiasabbak.
okt. 24. 21:47
19/26 anonim válasza:
nem érted kérdező, a farkuk nagyobb ezektől a dolgoktol de nézd már meg a csajokat azok között is rengeteg lett a magas, nagy a kezük, lábuk, azert 20-30éve nem ez volt
20/26 A kérdező kommentje:
Semmi különvség nincs. Sőt egy csomó 170 centis girnyó tinit látok inkább
okt. 24. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!