Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem veszik észre hogy itt péniszméret kérdésben sokan kamuznak meg direkt hergelik az embereket ?
Egy oldalon küldött egy srác a farkáról képet,megdicsértem milyen szép nagy(láttam kb 15-16cm)
Erre írja 22cm van neki.
Küldtem én is,szerintem az enyém mekkora ha a tiéd 22?
Azt írja 25.Írtam neki na ugye,hogy eltaláltad.
Bár elmagyaráztam hogy a nagy punci a kedvencem nem a farkak.
1. Nem kevés
2. Mindig növekszik itt mi a kis méret 😂
Hát én ilyenről nem hallottam. Mesélte csaj hogy volt 19 centis párja, de elvolt utána egy 14 centissel is ami ügyes volt meg vastag.
Ezeknek a bohócoknak itt meg semmi tapasztalata, itt élik az életük, kilehet venni a kommentekből.
Amúgy meg a 15-16 centi olyan gyakori méret hogy olyan nincs hogy azt megunják, meg kevés lesz. A 13 centi érthető még talán.
Na látod, HA vastag. Ez is egy irány. De egy 19 centis vastagabb, mint egy 14. Lehet vannak kivételek, de az átlag 19 centis vastagabb, mint a 14. A 14 centis örülhet, ha 4-4,5 vastagsága van.
Akkor mivel magyarázod a sok cuckold kapcsolatot, ahol a beszállók 18-20+ centissel rendelkeznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!