Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem fel?
Van egy 20éves srác akibe őrülten szerelmes vagyok,csak neki van már egy barátnője 2éve a lány orvosnak tanul a srác pedig már dolgozik az apja vállalkozásában.
A barátnőm a húga ennek a fiúnak így gyakran szoktam náluk lenni és olyankor látom őt is,kegyetlenül helyes és vonzó és meg akarom szerezni de sajnos van barátnője,egyszer hallottam ahogy a lány hangosan nyögött mert szeretkeznek és én nagyon féltékeny lettem
Tegnapelőtt ott aludtam náluk és nem volt akkor ott a barátnője és bementem egy szál bugyiban és melltartóban a srác szobájába és szexelni akartam volna vele de ő elutasította és nem kért belőlem
Már ha csak rá gondolok benedvesedek
Nem értem milyen férfi ez akinek egy lány felajánlja hogy szeretkezzenek és erre ő visszautasítja,nem tudom mitévő legyek
Hogyan érjem el hogy szeretkezzen velem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!