Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap ránk nyitott a bnőm anyja, aktus közben, azóta nem igazán köszön, nektek volt már hasonló szitu, hogyan beszéltétek meg ezt a témát?
Figyelt kérdés
Alattam feküdt a bnőm, közbe épp a szájába volt a golyóm, az anyja be nyitott annyi volt rá a rekaciója” csinálhatnátok ezt este, csukott ajtóval” és bebszta az ajtót. Azóta se ő se az apja nem köszön. Nyilván tudom miért ilyenek de hogy hozzam fel nekik ezt hogy megbeszéljük, ne legyen kellemetlen senkinek sem?okt. 23. 20:00
11/23 anonim válasza:
Húha. Nem az lenne az alap, hogy bekopog majd utána jön be? Meg most ha mondjuk nagyon hangosak vagytok azt is lehet normálisan finoman jelezni, nem az, hogy mind a hülye rátok tör majd besértődik és ezzel mind a kettőtöket tök kellemetlen szituációba hoz.
12/23 A kérdező kommentje:
Ez lenne a normális, de az anyja beront mindig mindenhova. De kajakra.
okt. 23. 21:29
13/23 anonim válasza:
Mert az ő háza, nem a tiéd. Ha nem tetszik, nem kell nákuk dekkolni. 27 évesen a minimum lenne egy saját zug.
14/23 A kérdező kommentje:
Dik ki vagy te, Magdi anyus hogy bele kötsz fűbe fába?(én külön élek a saját szüleimtől, és te?)
okt. 23. 21:35
15/23 anonim válasza:
13 ne írj parasztságokat. Én 45 évesen is elmegyek anyámhoz holott külön lakok, viszont mivel többszáz km-re lakik így több napra is megyek a párommal. Most akkor bármikor nyissa ránk az ajtót mert az ő háza? Ha vendég van a házban és kap egy szobát ahol pihenhet arra sem töröm rá az ajtót azért mert az én házam. És itt a kérdésben a lányuk barátja nagyjából vendég a házban, a lányuk vendége. Nem beszélve, hogy a lányuk felnőtt ember még ha náluk is lakik, csak megilleti némi magánélet. Van olyasmi mint az udvariasság és társai.. nem tudom mond e valamit.
16/23 anonim válasza:
Itt anyuci volt paraszt, nehogy már ő sértődjön meg!
17/23 anonim válasza:
Nem rontunk be senki szobájába csak úgy.
Illetve, ha mégis, akkor bocsánatot kell kérni.
18/23 anonim válasza:
Állj oda elé és beszéld meg vele, hogy alapvető illem a kopogás még akkor is ha a saját házában van. Neki ciki, hogy tipikus bunkó, nem nektek, hogy szexeltetek.
19/23 anonim válasza:
Szóval maminak nem jön be a filterezés. Figyu. Nem lehet hogy a barátnőd igazából meleg fiú?
Ez megmagyarázná miért bunkók a szülei
20/23 anonim válasza:
Ezért kell mindig bezárni az ajtót. Bár van, hogy az sem elég. Nekem volt eset, amikor épp tövig benne voltam a barátnőmben, erre apám lepattant a zárt ajtóról és nem értette, miért zártuk be az ajtót és miért nem akarok rögtök menni neki segíteni valamiben. Le is konyultam, mert vagy fél percig ott hőbörgött az ajtónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!