Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok illetve srácok szerintetek mi az a MINIMUM pénisz méret amivel már élhető teljes élet ?
Nem az ideális a kérdés, hanem az a minimum ami már elmegy annyira hogy egy férfinek legyen boldog kapcsolata, vagy alkalmi szexpartnerei stb. Nyilván ha mellette ad magarára, fejlődni akar mindig minden téren. Szerintem 12 centi alatt nem igen menne, 12 centivel talán már én eltudom képzelni hogy van ellehet vele egy férfi. Szerintetek mi az a minimum ami már nem zárja ki egy férfinál a teljes életet szerelemben, szexualitásban ?
14 alatti méreteket írok, mert a 14 centi azért benne van már a nagy átlagban, vagyis sok férfi boldogul is vele.
Bármekkorával barátom - csak megfelelő partnert kell hozzá találni! Az egyik cimbimnek szerintem kb. 10-12-ese van (többes szituban láttam), ettől még végigbulizta, csajozta a fiatal éveit, s most két gyermekes boldog családapa.
A nők p.ncija pont annyira szór "méretügyileg" mint a pasik hömpörője. Naivság azt gondolni, hogy minden p.nci egyforma és mindegyiknek csakis a standard, vagy nagy méret a tökéletes. A hozzád illeszkedő párt kell megtalálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!