Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mekkora a minimum, az ideális, és a maximum pénisz méret számotokra?
Legkisebb ami még belefér:
Ideális amivel a legjobb nektek:
A max amitől már ne legyen nagyobb:
Mindenkinek jár a zöld kéz aki őszintén válaszol.
Minimum 10cm (voltam mar ekkoraval meglepoen jo volt)
Idealis: 15cm
Max: 20cm
volt dolgom 22 cm farokkal, na azt soha tobbet
Eddig a legkisebb amivel voltam 14 cm körül volt,tetszett.
A legnagyobb 20,de ott kellemetlen is volt amikor nagyon toltuk. :) Inkább vastagabb legyen. Tehát a 15-16 cm ideális.
Szerintem a válaszolok nagy része pasi. Engem nőként soha nem érdekelt mekkora van a páromnak és eddig bármelyik barátnőm mesélt a pasijáról egyik sem hozta szóba a farokméretet. Ok, egyik sem egy teljes társadalomra kiterjedő minta, de azért nem is csak pár pasi kapcsán tudom ezt mondani.
Persze biztos van egy minimum és egy maximum, de a pasik 99,9%-a valószínűleg a kettő közé esik.
Az én válaszomat nem fogjátok szeretni. De én imádom a nagyot. 15 nél ne legyen kissebb de az legyen nagyon ügyes.
25 az ideális. Az a méhszájamig felér és azt imádom. Popsiba is nagyon finom. Az már néha látszódik a hasamon ahogy jár benne.
35-45 jó vastag, olyan ló méret az is isteni tud lenni. Nyilván az nem megy be tövig mindenhova.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!