Szerintetek egy 18 éves 181cm magas nem túl izmos fiúnak mekkora az ideális testsúly, és mennyi a minimum illetve a maximum?
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 23:06
1/5 anonim válasza:
Minimum 67,max 87.
Attól is függ,hogy az a súly izom vagy zsír.Ha edzel és annyi izmot raksz magadra ami túllépi a 87kgot attól függetlenül még egészséges vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Várok még vállszokat
2018. júl. 8. 11:33
3/5 anonim válasza:
Min 58, max. 70. Én is 180 vagyok, 70 kg az már nagyon alaktalan dagadt rajtam, 62 az, amikor jól nézek ki. Csajok is akkor néznek meg jobban.
4/5 anonim válasza:
64-65 kiló körül. 75-től több ne legyen, úgy már pocakos lenne. Nem mintha ronda lenne pocakkal, csak egészségtelen a hasi zsír.
60 kiló meg kéne minimum, az alatt már beteges kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!