Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy biztossággal kijelenthető, hogy a mosolygós szerelmes párok 95%-nál a pasinak minimum 16/4,5-ös péniszmérete van?
Épp láttam az ablakból egy 20 körüli fiatal párt. Mindketten kb. 180 körüli magasak lehettek, a fiú ilyen férfiasan/sportosan mackós nagyobb darab míg a csaj ilyen Kelly Brook kaliberű fiatal bögyös/szexisen molett csaj volt:
Úgy vigyorogtak mint a tejbetök, bár lehet azért mert az ablakom alatt hallották, ahogy anyámmal vitázok a palacsintasütés meg a házimunka miatt (amúgy incel vagyok 15/3,5-ös mérettel).
Na mindegy szóval sugárzott a boldogság és egyből arra gondoltam, hogy a fiúja minden alkalommal jól megdöngölheti, hogy ilyen felszabadult.
Márpedig a döngöléshez min egy 16/4,5-ös méret a belépőszint (gondolom) és akkor lehet még naivan keveset is mondtam.
Elképzelhető, hogy kvázi csak az átlagnál nagyobb méretű pasik tudják csak biztosítani a nőknek az igazi kielégítő szexuális életet?
Jézusom... Volt 180 cm-s pasim, és alig volt 15 cm a farka (és elég vékony volt 😄
Az, hogy tejbetök, köze nincs hozzá... Vagyok én is tejbetök, pedig sokszor van szex hiányom.
A kettőnek semmi köze egymáshoz
Ez hülyeség. Sok esetben a párok 50%-a nem is boldog, sokan félre mennék titokban.. :(
Legyen az férfi vagy nő.
Én 190cm magas pasi vagyok
A gyakori kérdések hozzászólásokat olvasva legalább 20centis farkamnak kéne lennie xd
Amúgy pont 16/4,5 ahogy kérdésben is szerepel.
De magasságnak nem hiszem hogy szerepe van a farok hosszában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!