Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen kaptatok be elöször péniszt?
Figyelt kérdés
okt. 23. 12:08
51/57 anonim válasza:
attól még hogy te 30+ osként erre vered ki hogy 13 évesek szexelnek még nem lesz frankó
személyeskedjünk? kérlek :)
52/57 anonim válasza:
51.
Szerintem senki nem tudja, hogy miről beszélsz ??
53/57 anonim válasza:
17 voltam, hát azért más volt mint gondoltam.
de nem is vészes
54/57 anonim válasza:
52
csak zavart hogy ellentétes vélemény ugyebár nem lehet :D
méghogy demokrácia kell.. ühüm, de már lenyugodtam. am se vagyok apuka szóval minek foglalkozzak én ezzel. viszont együtt tudok érezni erősen.. és átjött az anyuka ügye.
55/57 anonim válasza:
igazából a csajok eleve hamarabb érnek és a sexualitás egy természetes dolog a szülőnek egy dolga van felkészíteni a csajt hogy ne essen teherbe de amit kíván azt úgy is kifogja próbálni max ha megtiltod hogy ne a kis sráccal majd talál magának olyan pasit aki parkolóban kocsiban megmutatja neki a dolgokat.... jobb elfogadóbb szülőnek lenni mert ha a gyereket érdekli úgysem fog nemet mondani mivel biológiai ösztön hogy az ember kívánja a szexet. amíg csak 1-2 évvel idősebb pasija van addig nincs gáz ellenben ha valami nagykorú pasit szed össze aki kihasználja.
56/57 anonim válasza:
55.
Mert egy 17-18 éves fiú nem tudja kihasználni ugye? Ugyan úgy át tudja verni, hogy megkapja. Én is voltam gimis, tudom.
57/57 anonim válasza:
56 de csak egy 17-18 éves is még eléggé fiatal és jogilag nem okoz problémát alapjáraton tök mindegy hány éves valaki bárki kihasználhat akárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!