Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen kaptatok be elöször péniszt?
28... najó ha belegondolok hogy annó én sulimban is szemezett 1-2 csaj 1-2 osztálytárssal. + 1x meg ágyban feküdve találtak egy lányra meg fiúra.
oké.. lehet ők is pettingeltek minimum.
Egyébként sztem nem a fiú vette rá a lányt inkább fordítva
Ne kezeljük már ezt a témát úgy mintha börtön járna érte.
Teljesen természetes dolog, hogy a nők szeretik kényeztetni a férfiakat, a férfiak meg a nőket.
Nem értem. Mi ebben a rohadtul különös ??
Az égvilágon semmi. Főleg 2024- ben. Ami jó az jó, és az mindenkinek jó. Ez teljesen vitathatatlan.
Pontosan úgy ahogy a 35-36 írja.
Az orális szex adta örömök pontosan azért vannak mert abból nem lehet baj.
Megmarad a szüzesség,meg mindenféke macera mentes a dolog.
Ez pontosan azért van, mert ezt bűntudat, rizikó, és probléma mentesen is lehet csinálni, gyakorolni, akár már 12-13 évesen is.
Úgy emlékszem, hogy én sem voltam sokkal több, amikor lecummantottam egy fiút egy parkban.
Az 40 évvel ezelőtt volt, amikor még nem voltak kamerák, mobilok, egyébb zavaró tényezők.
35
tehát ha te szülőként benyitnál mondjuk apukaként és azt látnád hogy cuppog egy osztálytársa farkán a 13 éves kislányod.. az cseppet se lenne para, sőt odamennél miközben szopik.. adni egy pacsit a srácnak? 🙄
akkora kamus it mindenki :D a plafon nehogy ránk szakadjon a sok kamutól, meg álszentségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!