Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Veletek volt már olyan, hogy lefeküdtetek valakivel, aki nem is tetszett igazából, csak már nagyon hiányzott az intimitás, szex?
Figyelt kérdés
Milyen volt?okt. 23. 09:33
1/7 anonim válasza:
Igen és nem is volt rossz ahogy azt elképzeltem
2/7 Csicuki válasza:
Perszeert hajtott a kívancsiság így is élvezem e amúgy nem volt olyan rossz mint amire számítottam.
3/7 anonim válasza:
Igen. Azért volt ami tetszett benne, de valaki másba voltam belebolondulva. Nem volt vele jó a szex, 50 feletti volt és félig impotens. De mindegy, mert fiatallal is voltam, nagyon helyessel, de annyira kezdő volt a szexben, hogy azt se igazán élveztem.
4/7 anonim válasza:
Amennyiben hiányzik a szexuális kielégülés. Maszturbáció. Esetleg van egy nagyon jó barátnőm akivel kölcsönösen “segítünk” egymásnak.
5/7 anonim válasza:
Igen. Alholmámorban és nem lett befejezve olyankor soha.
7/7 anonim válasza:
4izfi..
Hogyan? Megbeszélitek hogy most hiányotok van és kinyaljátok egymást vagy hogy kell elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!