Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért várják el jobban a tökéletességet mint a férfiak ?
Egyik sem hiba. Ha nem az esetem az illető vagy nem megfelelő bármiféle méret egyszerűen nem jövök össze vele.
Nők nem egy testi adottság miatt lépnek félre ha minden más rendben van otthon.
Még mindig sokkal több a megcsalás férfioldalról, mint női oldalról. (Nem azt mondom, hogy nincs. De kevesebb.)
De a nők szinte fixen nem külsőségek miatt lépnek félre.
Evolúció. A hím célja, hogy minél több nőstényt megtermékenyítsen. Az aktus után 10 perccel már menne a következő nőstényre.
A nőstény dolga, hogy a legjobbat kiválassza, hiszen >9 hónapig nem tud szaporodni.
Nekem kis mellem van nőként, gondolom akinek ez nem az esete eleve nem fog velem kezdeni. 🤷🏻♀️ Annyira azért nem nehéz kiszűrni hogy mi van a ruha alatt, ha valakinek nem tetszik akkor menjen tovább.
Amúgy ezt az egész 18 cm farok dolgot ti férfiak beszéltek be egymásnak, én egyik pasimnak se tudtam a méretet, soha nem volt nálam szabócenti és nem is kérdeztem soha egyikojuket se. Férfiak versengenek ezen egymással, nem a nők csináljak ezt a feszkot ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!