Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a legszexibb női alak a férfiak számára? Ő a férfiak vágyálma?
2019. aug. 28. 19:45
1/23 anonim válasza:
Durván meg vannak szerkesztve ezek a képek :D
2/23 Gymnospermatophyta válasza:
Nem. Számomra túl vékony.
Nincs olyan, hogy "a férfiak vágyálma". Valakinek ez tetszik, valakinek az.
3/23 anonim válasza:
Nekem az akibe szerelmes vagyok.
4/23 anonim válasza:
Menjetek már ezekkel az instagramos "tökéletességekkel"! Szerinted ennek a nőnek tényleg háromszor akkora a combja, mint a dereka?
5/23 anonim válasza:
Ez itt a gond..azért maradtok -szüzek mert ilyen lányokat akartok.
6/23 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik. Sok ilyet lehet látni a plázákban.
7/23 anonim válasza:
Nem rossz, de instagram tele van hasonlóakkal...
8/23 A kérdező kommentje:
Még ő sem elég jó?
Gyakran láttok ilyen lányokat?
2019. aug. 28. 20:18
9/23 anonim válasza:
Kérdező, a baj az hogy rossz szemszögből közelíted meg a dolgot. Ezek műnők, szétphotoshoppolt meg filterezett képek. Ne ehhez mérjétek magatokat.
10/23 anonim válasza:
Elég jó teste van. De a szája műnek tűnik, elrontja az arcát. Igazából lehet, hogy ha olyan kedvem lenne, akkor kiverném a képeire, vagy ha olyan típus lennék, aki mindenkit megdug, akkor őt is meghúznám, de barátnőnek nem kellene ilyen ribi.
Amúgy meg egyetértek, azzal, aki azt mondta, hogy nincs olyan, hogy férfiak vágyálma. Ki ezt szereti, ki azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!