Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a legszexibb női alak a férfiak számára? Ő a férfiak vágyálma?
Mi az, hogy "még ő sem elég jó?" Nekem a hétköznapibb, természetesebb nők jönnek be. Szét van photoshoppolva, az arca tiszta vakolat, és nekem nem tetszik az ennyire sportos test. Szóval tiéd lehet. :D És igen, sok ilyen nőt lehet látni, sok plázacica van.
6-os voltam.
Most mi van veletek? Azért nem kellene csak, mert mutogatja magát vagy mert túl jó nő hozzátok?
Ha a szomszéd lány lenne szolid viselkedéssel, akkor kéne mi?
Így néz ki valójában. Photoshop nélkül egyből eltűnik a darázsderék. Nem fogom fel, hogy a buta emberek miért dőlnek még mindig be ezeknek..
1. Nekem nem kéne. Egy az hogy nem jön be a liba, de a másik hogy eleve nem tetszik ha egy csaj ilyen és ehhez hasonló módokon reklámozza magát más pasiknak.
2. Kezd elegem lenni ebből a mentális gimnasztikából amivel ti nők addig csűritek-csavarjátok amiről éppen szó van hogy mindegy mi mit mondunk sz.rul kéne éreznünk magunkat.
Egyik azt írja: "azért maradtok -szüzek mert ilyen lányokat akartok." Rögtön azt akarja hogy mi legyünk a rosszfiúk mert az ő megítélése szerint mi ilyenekkel akarunk lenni (pedig ő előtte mindenki fikázza ezt a testalkatot).
Erre a kérdező: "Még ő sem elég jó?" Szóval ha nem felel meg nekünk ez a csaj az biztos azért van mert telhetetlenek vagyunk :D
Uraim, nincs már mit írnunk ide, ha tetszik nekünk ez az instagram-liba ha nem szégyeljük magunkat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!