Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van baj, ha hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van baj, ha hetero férfiként a női segglyuk egyáltalán nem érdekel?

Figyelt kérdés

Nem simogatok, nem puszilok, nem ujjazok és nem nyalok segglyukat. A péniszemet se vagyok hajlandó beledugni. Még ha megkér rá a partner akkor se.

A férfiak nagy része pedig rajong ezekért.

Egy haveri iszogatás során szóba kerültek ezek a dolgok. Kiröhögtek és azt mondták, hogy nem szeretem a nőket eléggé, biztos bzi vagyok. Nyilván ez ilyen viccelődés volt részükről. De azért elgondolkodtató, hogy lehet tényleg ez a véleményük, ha valakinek tabu a segglyuk.

okt. 22. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem mindenkinek izgató.. nem vagyunk egyformák..
okt. 22. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Hát legalább lebziztak miatta. Nekem ez hízelgő, mert a meleg oldalról meg úgy érzem nekem mintha kötelező dolog lenne a segglyuk, mert mindenki erre asszociál és ezt erőlteti.

A barátaid legalább nem soviniszták.

okt. 22. 14:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadom, hogy mások szeretik, de én se értem az okát. Úgy gondolom, hogy segglyuk az segglyuk, mindegy, hogy nőhőz vagy férfihoz tartozik. Szerintem ezek a pasik simán bedugnák a farkukat egymásba is, mert végülis mi a különbség? A nőben az (is) a jó, hogy puncija van. Azt találták ki arra, hogy a farkunkat beledugjuk.
okt. 22. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy normális férfi.
okt. 22. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyancsak így vélekedem. Habár lázba jövök egy szép női seggtől és bizony tapiznám, puszilgatnám, markolásznám, elpáholnám, farkamat hozzá csapkodnám, de a hírhedt kis lyuk közvetlen közelébe nem merészkednék. Nehéz megértenem azt, aki igen. Főleg annak tudatában, hogy sokan nem törlik ki kellően sz*rás után (legalábbis a neten ezt olvasni). Még ha ápolt lenne, akkor se érdekelne. Különbség férfi és női segglyuk közt??? Talán a haverjaidnak vannak ferde hajlamaik és megpróbálják kivetíteni rád.
okt. 22. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Engem sem érdekel. Ha lenne olyan nő az életemben, aki szeretné az anált, akkor az ő kedvéért megtenném, amúgy meg nem.
okt. 22. 15:01
 7/11 anonim válasza:
100%
Nem veled van a baj, a segglyuk engem sem izgat.
okt. 22. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem ez a barátaid színvonalát mutatja, annak ellenére, hogy az sem jó párhuzam hogy azért furcsállasz esetleg valakit mert szereti. Sokkal régebb óta játékszer a popsi mint gondolnánk. Az meg végképp a te gyengeséged, hogy kiemeled, hogy heteróként. Semmi köze a némi identitásnak ehhez.
okt. 22. 15:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem utasítottam el ha éppen úgy alakult de nem szoktam kezdeményezni anált. Lehet fiatalabb korban akartam kipróbálni de nem emlékszem rá...

Mindenesetre a punci érdekel még a nő nem a segglyuka.

okt. 22. 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Jól gondolod, hogy nem érdekel a téma.
okt. 22. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!