Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegendő méret a legtöbb nőnek férfiasság terén ha 14 cm hosszú és 3.8 cm széles?
Figyelt kérdés
okt. 22. 13:36
21/33 Eöske janeszka21 válasza:
20 # igazad van a sok csík farkú kamu csak álmodozhat a 16 rol is
22/33 anonim válasza:
Hát több férfi van 16 alatt mint felett.
23/33 anonim válasza:
A 3,5cm átmérő, az 11cm kerület.
Nők szerint az az ideális. Nem átlagos, de azt nem is írta senki. A 4cm viszont messze van attól, hogy a nők 99%-ának jó legyen. A 16cm hossz már közelebb van hozzá.
24/33 anonim válasza:
Csak hogy a pénisz nem kör alakú. Nekem átmérő 13, mégis 4.5 centi vastag
25/33 anonim válasza:
Nekem is 13 a kerület és 4.5 vastag a legszélesebb pontján.
Egyik csajt se kérdeztem, hogy jó-e.
Maguktól mondták, hogy vastag. Volt egy eléggé szűk lány. Neki sok is volt eleinte. De aztán összeszoktunk és élvezte nagyon.
Szerintem 4 centi vastagsággal már jó az ember.
26/33 anonim válasza:
#23 Jó lesz 10 centinek is, movel ahogy írták, nem kör keresztmetszetű. 4,5-5 az ideális. Ahogy hosszra meg 17-18. A kisebbel mximum beérik.
27/33 anonim válasza:
Persze maximum beérik 😂😂 Akkor a nők 75 százaléka caak beéri mi ?
28/33 anonim válasza:
Igen. Már aki beéri. Cuckold, hármas, megcsalás...
30/33 anonim válasza:
Persze. Én élek álom világban. Bevetted a dumát, hogy a méret nem számít, meg hogy a 12-14/3,5-4 centi jó bármire is. Hihetetlenül ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!