Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húsfarkúak tinikorukban büszkék voltak férfiasságukra?
Figyelt kérdés
Mennyire látszik ki a gatyából?szept. 8. 08:40
1/14 anonim válasza:
A meleg tinik bizonyára igen. Hetero tinik azonban másban mérik a menőséget.
2/14 anonim válasza:
Büszke vagyok rá. Gatyán keresztül látszik hogy nagy a csomag, csajoknak megakad a szeme rajta. Fiúk meg irígykedve néznek a zuhanyzóban. :D
3/14 anonim válasza:
Büszke vagyok rá
Gatyán keresztül is látszik hogy nagy
Csapattársak pedig irigykedve néznek a zuhanyzóban
4/14 anonim válasza:
Büszke vagyok most is, ahogy mindig. Élvezem ahogy gyatyan keresztül is látszik.
5/14 anonim válasza:
Büszke voltam rá, hogy 14 évesen nagyobb volt már, mint nővérem akkor 22 éves pasijának. Sose felejtem el a srác arckifejezését, mikor a férfi öltözőben először levetkőztünk egymás előtt. Rákvörös lett a feje. 😅
6/14 anonim válasza:
#5 Hány ilyen élményem volt nekem is :D Egyik legnagyobb áldás, amit kaphattam a nagy húsfarok.
7/14 anonim válasza:
Igen sokan erre a legbüszkébbek, mert nyilván az eszükre a tehetségükre nem lehetnek büszkék.
8/14 anonim válasza:
Akkor is büszkék vagytok, amikor megkérdezi a partner, hogy bent van-e már, mert igazán kemény soha nem lesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!