Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Anál szexnél csak a kisebb méret előnyös vagy ott is a vastag és nagy pénisz a nyerő számotokra?
Figyelt kérdés
Gyorsan vagy lassan szeretitek a tempót?
Kort is írjatok.
okt. 22. 08:44
1/11 anonim válasza:
Ha nagyon vastag az nem jó, akár fájhat is. Lassan óvatosan szeretem, mondjuk inkább hüvelyben szoktam, de néha megy az anál is. 33N
2/11 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogyha van előkészület, akkor mindegy, de nagyon sokat számít, hogy ki hogy áll neki. Ha nagyon vastag, akkor mindenképp fájni fog az elején.
3/11 anonim válasza:
Nekem bejön a nagyobb is. De elő kell készülni rendesen. 27N
4/11 anonim válasza:
Páromnak átlagos méretű hossz és vastagság téren is. Vele is lassan és óvatosan kell az elején, és idő kell mire hozzátágulok. Nagyobb farokkal nálam már nemhiszem, hogy menne az anál.
5/11 anonim válasza:
Csávó vagyok. Érdekes, mert én nem úgy látom, hogy annyira számítana hogy nagyobb (nem extrém dologra gondolok). Csak az elején oda kell figyelni.
Amúgy kérdező, ha kicsi a farkad extrémen, akkor szerintem az a jó irány, hogy nem erre fókuszálsz. A szex és még inkább a párkapcsolat is egy nagyon sok tényezős, összetett csomag. És az nem jó, ha a gyengeségedet teszed a fókuszba.
6/11 anonim válasza:
Nem mérettől függ, hanem hogy mennyire értelmesen tudja a pasi használni. Análba egy kicsi is lehet fájdalmas, de egy méretesebb is lehet kellemes ha nem ész nélküli barom módon akarja és figyel a síkosításra, fokozatosságra, s nem akarja mindenáron túltolni a dolgot.
7/11 anonim válasza:
A nők örülnek, ha minél kisebb farokkal vannak popóba rakva.
8/11 anonim válasza:
A vastag fájhat is. Nekem a vékonyabb jobb.
9/11 anonim válasza:
ffiként is azt mondom a kisebb, vékonyabban jobban elviselik a fétisünket. én is próbáltam nekem homis. a szeretőn szerette volna kipróbálni, figyeltem rá, élvezte nekem nem nagy a cerka. de eddig nem volt panasz a mérete miatt
10/11 anonim válasza:
3#
Akkor nem lehetnék neked jó
Mert enyém eléggé vastag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!