Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az előnyös pózok kisebb mérettel rendelkező srácoknak?
imádom a barátomat, kedves figyelmes jóképű, minden szuper csak neki tényleg elég kicsi van bár persze valakihez biztos jó az is csak nekem (sajnos) széles a csípőm és a nagyobb méret passzol hozzám.
misszionáriusban alig érzem őt, kutyában jobb de abban sem az igazi, ezenkívül még lovagoltam rajta. milyen pózt ajánlotok amiben "nagyobbnak érezném" őt?
köszi!
szerintem ezt a péniszköpeny témát ne erőltesd neki. Mármint szerintem elképesztő sértő, hát nézd, ha tényleg ennyire nem passzoltok és már az elején úgy érzed, hogy ez neked így nem működik, akkor érdemes elgondolkozni, hogy van-e értelme igazán mélyen belemerülni ebbe a kapcsolatba.
nincsenek csodapózok, összezárt lábakkal el lehet érni valamit, de csoda nem fog történni.
nekem is kisméretű
MEG AKAROK HALNI
ÖLJETEK MEG!
ÖLJETEK MEG!
ÖLJETEK MEG!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!