Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem élhetek àt orgazmust?
27 éves egy gyermekes édesanya vagyok. Házasságban élek, férjemmel nyolc éve vagyunk együtt.
A szexuális életünk elég hullámzó, mármint együttlét ügyileg. Van amikor heti 2, van hogy 2 hetente 1. Ami viszont mindig ugyanúgy alakul: ő képes elélvezni én pedig nem. Előtte három férfival voltam együtt, soha nem voltam képes rá. Álmomban volt már orgazmusom, legalábbis én így képzelem az orgazmust. Maszturbálással sem tudok elmenni. Sőt a maszturbálást nem is élvezem egyáltalán. A szexuális aktusoknál is sokszor inkább a vágy van meg, de amikor eljutunk a szexhez, nem érzek semmit. A testem az reagál, mert mindig nedvesedek, de ennyi.
Szerintetek milyen irányban kellene elindulni kivizsgálás ügyileg? Mostanában egyre többször foglalkoztat a dolog, hogy én nem szeretnék így leélni egy életet, hogy nem tudom milyen igazán élvezni a szexet. Ami még fontos infó, hogy a párommal erről soha nem beszéltem. A kapcsolatunk nagyon jó, tényleg mindenben őszinték vagyunk egymással még akkor is ha megbántjuk a másikat azzal, de nagyon félek attól hogy magában keresi a hibát és elrontok valamit ezzel az őszinteséggel. Biztos vagyok benne, hogy nem benne van a hiba és nem is az előző partnereimben. Valami velem nem stimmel. 😞
A női orgazmus fejben dől el.
Pszichológus. Főleg, hogy még a masztit sem élvezed.
Lehet valami gyerekkori elfojtotás, megszégyenülés van mögötte.
A tested jól működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!