Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Soha nem élhetek àt orgazmust?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem élhetek àt orgazmust?

Figyelt kérdés

27 éves egy gyermekes édesanya vagyok. Házasságban élek, férjemmel nyolc éve vagyunk együtt.

A szexuális életünk elég hullámzó, mármint együttlét ügyileg. Van amikor heti 2, van hogy 2 hetente 1. Ami viszont mindig ugyanúgy alakul: ő képes elélvezni én pedig nem. Előtte három férfival voltam együtt, soha nem voltam képes rá. Álmomban volt már orgazmusom, legalábbis én így képzelem az orgazmust. Maszturbálással sem tudok elmenni. Sőt a maszturbálást nem is élvezem egyáltalán. A szexuális aktusoknál is sokszor inkább a vágy van meg, de amikor eljutunk a szexhez, nem érzek semmit. A testem az reagál, mert mindig nedvesedek, de ennyi.

Szerintetek milyen irányban kellene elindulni kivizsgálás ügyileg? Mostanában egyre többször foglalkoztat a dolog, hogy én nem szeretnék így leélni egy életet, hogy nem tudom milyen igazán élvezni a szexet. Ami még fontos infó, hogy a párommal erről soha nem beszéltem. A kapcsolatunk nagyon jó, tényleg mindenben őszinték vagyunk egymással még akkor is ha megbántjuk a másikat azzal, de nagyon félek attól hogy magában keresi a hibát és elrontok valamit ezzel az őszinteséggel. Biztos vagyok benne, hogy nem benne van a hiba és nem is az előző partnereimben. Valami velem nem stimmel. 😞

okt. 21. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha még magadnak sem tudsz orgazmust okozni akkor ott kellene kezdeni behozni a lemaradást. Te sem ismered a saját tested, más honnan tudná? Vegyél esetleg egy csiklóizgatót, hátha azzal sikerültne elérni. Ha nagyon nem megy akkor tényleg valami olyan belső gát van benned amit fel kell oldani, szexuálpszichológus jó lehet.
okt. 22. 08:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Érdemes szakembert felkeresni, de előtte vagy vele párhuzamosan masztizz sokat, vegyél szuper csikló izgató eszközöket, a nők azt mondják, azzal mindenkinek van orgazmusa.
okt. 22. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

A női orgazmus fejben dől el.

Pszichológus. Főleg, hogy még a masztit sem élvezed.

Lehet valami gyerekkori elfojtotás, megszégyenülés van mögötte.

A tested jól működik.

okt. 22. 08:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom milyen ez.Csak én már 34 éves vagyok.Szintén 8 éves kapcsolatban. Én sem szeretek masztizni,semmit nem érzek tőle. Van csiklóizgatóm is. Azzal se történik semmi. Párom tudja hogy mi a helyzet. Sose játszottam meg magam. Szeretek vele szexelni, de inkább az intimitás, testi közelseg miatt. Nem görcsölök rá az orgazmusra. Beletörődtem, hogy nekem ez ilyen.
okt. 23. 04:42
 15/15 hungaroboy ***** válasza:
100%
Hölgyek, beletörődés helyett azért mégiscsak érdemes lenne felkeresni egy szakembert, hátha tudnak valamit mondani. Ha mégiscsak az a diagnózis hogy aszexuálisak vagytok, akkor sincs különösebb baj, elvégre van párotok akivel jól érzitek magatokat. De a szakember biztosabban meg tudja mondani mint egy internetes "diagnózis".
okt. 23. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!